Nieuws

Iedereen mag weer komen trainen!

Donderdag 4 juni
Zomertraining in coronatijd

De trainingen zijn weer begonnen en langzaam maar zeker keert alles terug naar normaal. Er gelden nog wel regels om veilig en zorgvuldig te trainen. Tijdens de trainingen is iemand aanwezig die controleert of alles volgens de regels verloopt. Het is heel belangrijk dat we allemaal de regels opvolgen. Als we dit niet doen, kan de gezondheid in gevaar komen en kunnen de trainingen verboden worden. Lees alle regels hier.

Vanaf vrijdag 19 juni zal ook de duintraining weer beginnen. Meld je aan via de website of bij de trainer Maarten Verbeek. De training begint om 18.45 bij het buitencentrum in Schoorl. Meld je hier aan voor de trainingen of vraag hier een proeftraining aan. 

Lees meer

Uitreiking clubrecords

Woensdag 3 juni
Vier clubrecords voor Timme van de Wetering

Geen slotavond dit jaar waar de clubrecords uitgereikt worden, dus dat hebben we even anders opgelost. Met een huisbezoek of verrassing na de training dus! Gefeliciteerd clubtoppers Timme van de Wetering en Hannes van de Wetering met jullie schaatsrecords en Elmer Brommersma en Jelle Bervoets met jullie clubrecords op de tijdrit! Bekijk de foto's op onze Facebook en Instagram. Het document met clubrecords vind je hier.

Lees meer

Alternatieve Algemene Ledenvergadering afgelast

Dinsdag 2 juni
STG Hoorn

Vanwege de coronamaatregelen is de Algemene Ledenvergadering afgelast. Op 3 juni wilde het bestuur een digitaal alternatief verzorgen. Deze is wegens een gebrek aan belangstelling ook afgelast. Uiteraard is dit een teleurstelling voor het bestuur, echter hopen we dat dit erop duidt dat de leden tevreden zijn met de huidige gang van zaken. Een nieuwe datum voor de Algemene Ledenvergadering volgt. Deze zal waarschijnlijk in september plaatsvinden.

Toon al het nieuws

Agenda

16
aug

Tijdrit 2-2020

09:30 – 11:30
22
aug

Slotavond

06
sep

Tijdrit 3-2020

09:30 – 11:30
09
sep

Algemene Ledenvergadering

20
sep

Tijdrit 4-2020

09:30 – 11:30
Toon volledige agenda

Over de club

STG Hoorn is een enthousiaste groep jeugd en volwassenen die plezier heeft in de schaatssport. Sinds 1991 combineren wij de gezelligheid van een club met de ambitie van de sport. Bij STG Hoorn is dan ook het hele jaar door iets te beleven. Of het nou gaat om wedstrijdschaatsen, marathons of juist de hardloop- en conditietrainingen in de zomer, STG Hoorn biedt voor ieder wat wils. Het hele jaar door worden er trainingen aangeboden door onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club