Nieuws

1

In Memoriam: Hein Peereboom

Zondag 15 december 2019

Tot onze grote ontsteltenis ontvingen wij zaterdagavond laat het bericht dat Hein Peereboom zeer onverwachts is overleden. Dit bericht kwam bij het bestuur heel hard aan en zal de komende tijd zeer grote gevolgen hebben voor onze vereniging. Hein was namelijk een van de belangrijkste personen binnen STG Hoorn. Als ouder kwam hij ruim twintig jaar geleden bij onze club binnen en sindsdien is hij niet meer weggegaan. Als bestuurslid en sinds 2006 als wedstrijdsecretaris heeft Hein ontelbare taken verricht. Hij is mede de grondlegger van ons eigen schaatstoernooi ‘De Schaatsjongens van Bontekoe’. Voor al zijn werk en inzet voor onze vereniging werd Hein op 24 mei 2016 beloond met het erelidmaatschap van STG Hoorn. Destijds werd hij op de Algemene Ledenvergadering onderscheiden door voorzitter Martin Kras met een speldje. Wij wensen de familie en nabestaanden ongelofelijk veel sterkte met dit grote verlies.

Lees meer

Winterduathlon Alkmaar

Maandag 6 januari
STG Hoorn

Beste Schaatsers,  

  

Laat mij ons kort aan u voorstellen. Wij zijn de organisatie achter de 21e editie van de Alkmaarse Winterduathlon (https://winterduathlon.dtc-triatlon.nl/). Een ontzettend sportief en gezellig evenement waarbij deelnemers een afstand hardlopen en/of vervolgens schaatsen. Dit is een ideaal format voor de schaatsers die graag de uitdaging aangaan, en ook graag eens het schaatsen zouden willen combineren met het lopen. Daarnaast kan men zich ook opgeven als duo waarbij een hardloper en schaatser de krachten samen bundelen (op aanvraag zou de organisatie dit mogelijk ook kunnen verzorgen).

Lees meer

Rubriek van Anniek: Start

Maandag 25 november 2019

De start is het begin van de wedstrijd. Hier moet dan ook alles uitgehaald worden. Op een sprint afstand kan een klein foutje namelijk niet geoorloofd worden. Er zijn genoeg schaatsers die het niet van hun start moeten hebben, maar daar wel mee moeten leren omgaan. Zelf ben ik er ook niet per se fan van.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

18
jan

HN17 - Gerard Ettes Bokaal - STG Koggenland

17:30 – 20:00
19
jan

Marathon competitie

19:30 – 21:30
01
feb

Schaatsjongens van Bontekoe

17:30 – 20:00
Toon volledige agenda

Sponsoren

Over de club

STG Hoorn is een enthousiaste groep jeugd en volwassenen die plezier heeft in de schaatssport. Sinds 1991 combineren wij de gezelligheid van een club met de ambitie van de sport. Bij STG Hoorn is dan ook het hele jaar door iets te beleven. Of het nou gaat om wedstrijdschaatsen, marathons of juist de hardloop- en conditietrainingen in de zomer, STG Hoorn biedt voor ieder wat wils. Het hele jaar door worden er trainingen aangeboden door onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Facebook

Strava

Schaatsen.nl Nieuws