Nieuws

Start zomertraining mogelijk uitgesteld wegens corona

Zondag 15 maart
STG Hoorn

Beste leden, ouders, trainers en vrijwilligers,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het coronavirus verstrekkende gevolgen heeft gekregen. Vandaag (23 maart 2020) is besloten dat vergunningsplichtige bijeenkomsten met 3 of meer personen in ieder geval tot 1 juni verboden zijn. Alle andere maatregelen, waaronder de 1,5 meterregel, gelden vooralsnog tot en met 6 april. Het spreekt vanzelf dat STG Hoorn zich aan de richtlijnen van de RIVM en de overheid houdt. Dit betekent dat de start van de zomertrainingen (oorspronkelijk gepland voor 11 mei) mogelijk uitgesteld wordt. Ook andere geplande activiteiten zoals vergaderingen en bijeenkomsten als de slotavond gaan niet door of vinden digitaal plaats.

Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

Vrijdag 13 maart
Vrijwilligers zijn onbetaalbaar

Voor vanaf het zomerseizoen zijn we op zoek naar: 

 

• Wedstrijdsecretaris: zorgen voor soepele inschrijving van de wedstrijden en maken van de startlijsten.

• Scheidsrechter: op dit moment zijn we afhankelijk van andere verenigingen en scheidsrechters om de wedstrijden van STG Hoorn te kunnen organiseren. STG Hoorn organiseert zes à zeven wedstrijden per seizoen.

• Vrijwilligerscoördinator: de wedstrijden die we als STG Hoorn organiseren moeten natuurlijk een goede jurybezetting hebben. De vrijwilligerscoördinator regelt dit. Dit kost ongeveer 3 uur per wedstrijd. 

• Secretaris: afhandelen van mail en post, aanspreekpunt voor ledenadministratie, abonnementen en proeftrainingen, voorbereiden vergaderingen en bijeenkomsten. Dit kost ongeveer 2 uur in de week.

• Penningmeester: afhandelen financiën, incasseren contributie en abonnementen.

 

Meer info en aanmelden: bestuur@stghoorn.nl

Lees meer

Aanmelding zomerijs Shorttrack

Zondag 8 maart
STG Hoorn

Beste shorttrackers,

Het winterseizoen is bijna ten einde, maar in Hoorn kunnen we nog een aantal weken shorttracken. We zien jullie graag allemaal weer terug op het ijs! Heb je nog nooit een les shorttrack gehad en wil je het een keer proberen, dan is dit je kans. Er is plaats voor alle niveaus. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

11
mei

Start zomertraining - onder voorbehoud vanwege Corona

03
jun

Algemene Ledenvergadering - onder voorbehoud van Corona

Toon volledige agenda

Sponsoren

Over de club

STG Hoorn is een enthousiaste groep jeugd en volwassenen die plezier heeft in de schaatssport. Sinds 1991 combineren wij de gezelligheid van een club met de ambitie van de sport. Bij STG Hoorn is dan ook het hele jaar door iets te beleven. Of het nou gaat om wedstrijdschaatsen, marathons of juist de hardloop- en conditietrainingen in de zomer, STG Hoorn biedt voor ieder wat wils. Het hele jaar door worden er trainingen aangeboden door onze enthousiaste en gediplomeerde trainers. Van jong tot oud, bij onze vereniging is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.

Ben je overtuigd? Word lid.

Meer over de club

Facebook

Strava

Schaatsen.nl Nieuws